Blog

Update & AVG

Het is een tijdje stil geweest op de nieuws pagina maar PS IT Solutions heeft niet stil gezeten.

Zo heeft ProFit Gym in Assen zijn 7e vestiging geopend welke wij hebben voorzien van de volledige automatisering, toegangscontrole, narrowcasting, IP TV, telefonie en camerabeveiliging.

Ook heeft de software van MijnCursusplanner.nl een aantal grote update’s ontvangen.

Daarnaast zijn we ook voor onze andere klanten elke dag heel hard aan het werk.

Zoals u wellicht weet is vanaf 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer. De AVG versterkt de positie van de betrokkenen (de mensen van wie gegevens worden verwerkt). Zij krijgen nieuwe privacyrechten en hun bestaande rechten worden sterker. Organisaties die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. De nadruk ligt – meer dan nu – op de verantwoordelijkheid van organisaties om te kunnen aantonen dat zij zich aan de wet houden.

PS IT Solutions is klaar voor de AVG en heeft zijn Algemene Voorwaarden en Privacystatement volledig aangepast aan de eisen van de nieuwe wet. Heeft u vragen over de AVG of wenst u als klant een Verwerkersovereenkomst met PS IT Solutions dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.