Blog

PS Design wordt PS IT Solutions

Beste klant van PS Design,

Op 3 augustus 2005 heb ik mijn bedrijf PS Design Webdiensten & Computersystemen opgezet. Na een aantal jaren bleek dit niet voldoende de lading te dekken en is de naam gewijzigd naar PS Design Internet & ICT Diensten. Onder deze naam hebben wij u als klant de afgelopen jaren bediend. Echter door de veranderingen in de IT-wereld, alsook de vraag vanuit mijn klantenkring, werd het tijd een andere weg in te slaan. PS Design klinkt als een ontwerpbureau, maar dat is maar 5% van alle werkzaamheden die wij doen.

Om mee te kunnen doen in de vernieuwde IT-wereld van de Cloud en VoIP-telefonie werd het tijd om onze bedrijfsnaam te wijzigen en alles opnieuw vorm te geven en te stroomlijnen.

Voor u als klant verandert er niet veel, alleen weet u vanaf heden beter welke diensten wij aanbieden en hebben wij een nieuwe website online gezet met daarop alles wat u graag wilt weten.

U vraagt zich nu vast af welke naam PS Design gaat krijgen.

PS Design gaat vanaf 1 februari 2017 verder als PS IT Solutions, een nieuwe naam en een verfrissende blik op de toekomst.

PS IT Solutions bestaat uit een 4-tal hoofddiensten waar wij u als klant mee van dienst kunnen zijn.
• Internetdiensten
o Denk hierbij aan de huidige diensten van PS Design Internet Diensten. Webhosting, Domeinnamen, Resellerhosting, Hosted Exchange, VPS Servers, Dedicated Servers, Colocatie, Website-realisatie, Websitebeheer/-onderhoud, Cloud diensten.
• VoIP Telefonie & Verbindingen
o Telefonie-oplossing via de internetlijn, van 1 telefoontoestel tot 250 – geen enkel probleem. Scherpe tarieven en een zeer stabiel platform.
o xDSL-verbinding, u heeft nog geen internet op locatie, u zit bij een provider die u niet bevalt of u heeft het idee dat u te veel betaalt. Neem dan contact op en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.
o Glasvezelverbinding. Bent u op het reggefibernetwerk aangesloten met uw woning of bedrijfspand? Dan kunnen wij u samen met onze partner Solcon een glasvezelconnectie aanbieden van 50MB tot 500MB.
• Systeem- / Netwerkbeheer
o De huidige diensten van PS Design ICT Diensten. Levering van hardware/software, opzetten van een (data)netwerk, aanleggen van een (data)netwerk, beheren/onderhouden van een netwerk, systeembeheer.
• Websoftware-ontwikkeling
o Een van de nieuwe diensten van PS IT Solutions. Zoekt u een (online) applicatie die nog niet bestaat of alleen onderdeel is van een duur softwarepakket waar u maar 1% van gebruikt? Dan kunnen wij deze applicatie vaak in een online applicatie voor u beschikbaar maken.
Zoals u ziet, een legio aan mogelijkheden die u vanaf heden bij PS IT Solutions kunt afnemen. Voornamelijk de VoIP-diensten zullen wij de komende tijd extra gaan promoten. Beschikt u nog over een analoge of ISDN-telefoonlijn? dan is dit zeker interessant voor u. Naar planning van KPN is het zo dat ISDN binnen enkele jaren gaat vervallen. Daarnaast zijn de maandelijkse kosten veel te hoog en hierdoor kunt u veel geld besparen.

Een belangrijk punt om niet te vergeten: heeft u een storing op 1 van de diensten? Stuur dan altijd een e-mail naar support@ps-it.nl, uw e-mail komt dan in ons centrale systeem binnen. Hierdoor kunnen wij u sneller helpen en zien wij uw e-mail niet over het hoofd.

Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via 0529-522002 of stuur een e-mail naar info@ps-it.nl.

Met vriendelijke groet,

P. Schonewille

PS IT Solutions
Vermeerstraat 11b
7731SM Ommen

info@ps-it.nl
www.ps-it.nl

P.S. bent u op zoek naar drukwerk, grafische vormgeving of reclame? Dan wil ik u graag wijzen naar mijn andere bedrijf Druk met Reclame & ICT waar mijn collega Bote de Haan bereikbaar op 0529-820000 u graag van dienst wil zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.