Blog

MijnCursusplanner.nl

Voor Van Eik Advies & Training ontwikkeld PS IT Solutions op maakt gemaakte websoftware.

Om binnen Van Eik Advies & Training het volledige trainingsaanbod voor diverse klanten te automatiseren is het voor een ieder duidelijk wie wanneer welke training dient te volgen.

Enkele functies binnen het pakket:

  • Werknemers kunnen inloggen en zien hun eigen verplichte en vrijwillige trainingen waarvoor ze zich kunnen aanmelden, nadat er is aangemeld wordt er automatisch een email verzonden met daarin de afspraak die direct binnen een Outlook omgeving wordt toegevoegd. Op deze wijze kan de werknemer de afspraak niet vergeten.
  • Werknemer die een training voldoende hebben afgerond zien in een overzicht alle certificaten staan en tot wanneer een bepaald certificaat geldig is.
  • Werkgevers kunnen alle medewerkers beheren daarin aangeven welke cursussen verplicht en of vrijwillig zijn en daarnaast een grafisch overzicht zien welke werknemers zich nog moeten aanmelden voor een training.
  • Van Eik Advies heeft de mogelijkheid meerdere bedrijven te beheren vanuit 1 login en heeft daarnaast alle bovenstaande mogelijkheden maar kan ook trainingen aanmaken en wijzigen.
  • Ook een 4e login functie is aanwezig, deze is voor de trainers van de trainingen. Wanneer deze ingelogd zijn zien ze alle trainingen die ze moeten geven, ze kunnen de presentielijst opvragen en na de training voor elke werknemer afzonder de training accorderen op voldaan of niet voldaan.

Wilt u graag meer informatie over deze software neemt u dan contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.